Strivo lanserar Emission 2024:7

Höstens andra emission innehåller totalt 16 placeringar och tecknas till den 13 november.

Vi går en händelserik höst till mötes med både räntebesked och val som snabbt kan komma att förändra förutsättningarna på marknaden.

Emission 2024:7 innehåller placeringar med flera nya strukturer och exponeringar, framtagna för att passa olika investeringsbehov och marknadsutfall. Av emissionens 16 placeringar är totalt sju 100 procent kapitalskyddade.

Informationen skall inte uppfattas som ett erbjudande, uppmaning eller rekommendation att göra en investering. Skäliga ansträngningar har gjorts för att garantera riktigheten av informationen, men det kan aldrig uteslutas att den baserats på oreviderade eller icke verifierade siffror och källor. Investeringar i finansiella instrument är förknippat med risk. Investeringen kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det investerade kapitalet. Historisk avkastning är inte någon garanti för framtida avkastning.

Aktuella villkor emission 2024:6

30 september 2024

Emission 2024:6 tecknas till och med den 4 oktober. Nedan finner du en uppdatering på hur de aktuella villkoren ser ut just nu.